Meet the team

Meet the team - Frank

Wat vind je tof aan je werk? 

Wat ik cool vind aan het werk bij Beer n tea is vooral dat het behoorlijk divers is, vrijwel elke week ben je wel weer met een ander project bezig en vaak ook wel met meerdere door elkaar. Soms gaat het om wat kleine dingetjes met weinig impact zoals een tikfoutje hier en daar, of het toevoegen van een extra veldje. Maar soms wordt er ook een hele interface verbouwd of moet er ondersteuning komen voor enigerlei soorten koppelingen. Sommige projecten zijn ook behoorlijk risicovol, als je bijvoorbeeld iets voor een (semi-)overheid doet zul je daar anders mee moeten omgaan dan een kledingmakerij op de hoek. Hoe dan ook vind ik het leuk om het idee of design wat iemand bedacht heeft, om te zetten tot iets wat ook daadwerkelijk zo functioneert. En dan het liefst nog goed geoptimaliseerd ook.

Datum
1 september 2023
Auteur
Wouter van Groesen

Hoe zou je het Beer n tea team omschrijven?

Toch wel een klein beetje als nerdy/geeky, maar zeker niet sociaal ongemakkelijk. Slechte humor is altijd aanwezig en we kunnen het ook wel vinden bij onderwerpen die niet aan het werk gerelateerd zijn. Je weet ook dat ze het echt leuk vinden als ze buiten onze werktijden (ook) nog met vergelijkbare dingen bezig zijn.

Wat doe je in je vrije tijd?

Als ik aan het eind van mijn werkdag wegga van kantoor ben ik nog niet klaar, ik doe namelijk ook nog wat freelancing (vooral gericht op development). In mijn écht vrije tijd ben ik bezig met o.a. gitaar spelen, gamen (uiteraard ;]), het tweaken van een zelfgeschreven soort home automation, of gewoon ergens een beetje buurten met vrienden. Ik draag ook wel eens wat bij aan bestaande opensourceprojecten of ik maak voor mezelf vrij simpele webapplicaties, zoals het tonen van grafiekjes van temperatuur-, luchtdruk- en luchtvochtigheidssensoren.


0 bubbles popped