Alles kan beter

Slimme digitale producten die de wereld mooier en makkelijker maken

Alles kan beter. Veel processen, van het meten van bierconsumptie tot de voorbereiding van een evenement, kunnen beter en slimmer worden gemaakt door middel van de juiste digitale producten. Dat is ons geloof én de kern van automatisering. Zo maken we de ervaring voor de gebruiker(s), de consument - of wie dan ook - een stuk makkelijker of leuker.

Bij Beerntea dagen we onszelf uit om niet binnen de gebaande paden te blijven. Noem ons gerust échte makers, want we bedenken én maken de best mogelijke oplossing. Alleen dan wel op eigenwijze wijze. Met SaaS oplossingen of webapplicaties uit onze eigen denktank, bijvoorbeeld. Maar ook met technisch innovatie die verder gaat dan full stack development. Elektrotechniek toepassen en een hardware prototype in elkaar sleutelen? Check! 

Our cup of tea? We zijn niet zo van het “u vraagt, wij draaien”-principe. We noemen ons zelfs geen typisch bureau om die reden. We willen veel liever een development partner zijn waar je écht wat aan hebt. Die beter vraagt, beter maakt en soms zelfs beter weet. Dat doen we voor bedrijven waarbij automatisering of digitale oplossingen in de kern van hun bestaan verankerd zijn. En nou in het normaal Nederlands: waar we kunnen helpen met het digitaliseren van processen, van A-Z.

Hold my beer! Als echte vakidioten, laten we het daar natuurlijk niet bij. In het Beer n tea creative lab bruist het van onze eigen digitale producten en ideeën. Stuk voor stuk bedacht om bestaande processen slimmer of mooier te maken. Omdat we vinden dat alles beter kan en daar proactief ons steentje aan willen bijdragen. 

Here’s to: slimmere digitale producten die de wereld mooier en makkelijker maken!

Cheers.

0 bubbles popped