Weersafhankelijk boekingssysteem voor watersport

Client
Viking
Services
Bookings and surf school planning

Zoals veel bedrijven en producten, is ook het boekingssysteem van VIKING Bookings begonnen vanuit een frustratie. Als (sport)bedrijf dat voor activiteiten afhankelijk is van het weer, staken ze ontzettend veel tijd in het plannen van de activiteiten.

VIKING Bookings ging op zoek naar een systeem dat dit voor ze kon organiseren. Toen dit niet bleek te bestaan, hebben ze Beer n tea gevraagd een systeem te ontwikkelen dat het plannings- en boekingsproces automatiseert.

Ga naar vikingbookings.com

We kwamen met een case om ons boekingsproces te automatiseren. Door het meedenken van Beer n tea is het een 'boekingssysteem 2.0' geworden met functionaliteiten die we zelf niet bedacht hadden!

Thijs van Westing, Founder Viking Bookings

Automatisering

Het boekingssysteem van VIKING Bookings heeft ervoor gezorgd dat het planningsproces tot 90% minder tijd kost. Instructeurs geven zelf hun beschikbaarheid op en cursisten worden automatisch gekoppeld aan beschikbare instructeurs met de voldoende ervaring voor de cursist.

Groepen cursisten worden automatisch samengesteld, gegroepeerd en ingedeeld bij een instructeur. Mocht de cursus onverhoopt niet doorgaan, dan kan een planner met één druk op de knop cursussen opnieuw inplannen. De cursisten en instructeurs worden dan automatisch en direct op de hoogte gesteld van de wijziging.


Get in touch

Meer weten over deze case?

Neem contact op
0 bubbles popped