Het brouwprocess

Een werkwijze om samen continu tot het beste resultaat te komen.

Bij Beer n tea zijn we geen eendagsvliegen. We krijgen energie van langdurige samenwerkingen, waarbij we betrokken zijn bij het proces van A tot Z. Van business analyse, via concepting en design, tot de oplevering van software en features waarmee we écht impact maken.


sprint flow
01

Design & specs

Een goede voorbereiding is het halve werk. Voor iedere ontwikkelronde, groot of klein, houden we een design sprint. Hierin worden ideeën uitgekristalliseerd tot heldere briefings waar onze developers mee aan de slag kunnen.


02

Development

Tijdens de development sprint worden nieuwe features en verbeteringen ontwikkeld, automatische tests geschreven en de updates gaan naar een testomgeving.

03

Test & Feedback

Tussen development en release krijgt de klant op een testomgeving de kans om alle updates te testen en beoordelen. Zo zorgen we samen voor het beste resultaat.

04

Release

Iedere update zien we als een feestje. En laten we daar nou net van houden. Genoeg reden voor ons om iedere cyclus af te sluiten met een release, of deze nou groot of klein is. Champagne! 🎉

(en op naar de volgende cyclus)

Beer n tea heeft een zeer solide crowdfunding- en beleggingsplatform voor vastgoed neergezet. De techniek achter de website staat als een huis, het design is mooi en wij zeer tevreden over het gehele traject.

Freek Geurtsen, Co-founder Crowdrealestate

Voor iedere samenwerking vinden we de juiste vorm.

Elk bureau hanteert zo zijn eigen manieren van samenwerken. Wij zijn graag flexibel en kijken hoe we binnen jouw mogelijkheden een ideale vorm van samenwerking kunnen vinden. Met heldere afspraken en duidelijke taal.

Uurtarief

Met de meeste klanten werken we samen op basis van uurtarief. Samen met de klant stellen we vast hoeveel tijd nodig is en wat de plannen zijn. Vervolgens maken we een grove planning, maar blijven we flexibel om bij te sturen.

Partnerships

Als we in de potentie van een nieuw concept geloven, dan gaan we er vol voor. Met onze expertise op het gebied van productontwikkeling en de branchekennis van partners zien we dat we ongekende resultaten kunnen bereiken.

Projectbasis

Wanneer de scope van je project voorspelbaar en goed af te bakenen is, dan is een vaste offerteprijs ook een optie. Het hele project wordt dan begroot, zonder verrassingen.

0 bubbles popped